Minimális rendelési összeg: 5000 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS 10000 Ft felett!

Könyvajánló: Mancs őrjárat könyvek

Szerintünk nagyon kevés manapság az olyan óvodás kor környékén járó gyerkőc, akinek a kedvenc mesés toplistájáról hiáynzik a Mancs őrjárat. Nem meglepő, hiszen tényleg remek történeteket, rokonszenves szereplőket vonultat fel minden alkalommal. 

Persze, rajzfilmként is nagyon élvezetes, de tudtad, hogy könyv formájában is elérhető és legalább annyi, ha nem több vidám percet tartogat számotokra? A Mancs őrjárat könyveket  gyerekek és felnőttek egyaránt szeretik imádnivaló karaktereik, pozitív üzeneteik és szórakoztató történeteik miatt. 

Remek lehetőséget nyújtanak, hogy szórakoztasd a kicsiket, miközben felolvasol nekik. Abban az esetben is tökéletes választás, ha gyermeked most tanul önállóan olvasni, és szeretnéd kicsit felkelteni az érdeklődését az olvasás iránt. Ráadásul többféle Mancs őrjárat-könyv is létezik, így biztosan találsz olyat, amelyik tetszeni fog a gyermekednek.

Mancs őrjárat- olvasás elsajátítása

Biztosan nálatok is megvan az örök kedvenc a szereplők közül, így a kicsi imádni fogja, ha könyvben is olvashat róla. Ahogy a rajzfilmekből már megszokhattátok, a Mancsőrjárat-könyvek általában Ryder és csapatának kalandjait követik nyomon, amint együtt dolgoznak a nap megmentésén.

A könyvek nyelvezete egyszerű, a 3+ éves korosztály számára tökéletes, így gyermeked is képes lesz könnyedén megérteni az olvasottakat. A történetekhez rengeteg kép is társul, amit olvasás közben nézegethet, hogy még jobban megérthesse a történetet. Ha pedig már kicsit idősebb a lurkó, és most tanul olvasni, egy ilyen egyszerű és érdekes mesekönyv biztosan jó ösztönző lesz a gyakorlásra!

A Mancs őrjárat könyvek arra is nagyszerűek, hogy általuk megtanítsd gyermekednek az együttműködést. A könyvekben a kölykök együtt dolgoznak a problémák megoldásán és egymás segítésén. Ez egy nagyszerű lecke a gyerekek számára, és a saját életükben is segíthet nekik.

Ajándéknak is tökéletes, biztosan nem lősz vele mellé. Akár saját gyermeked, akár rokont/ismerőst lepsz meg vele, garantáltan mosolyt csalsz vele az ünnepelt arcára! 100%, hogy imádni fogják, és örömmel olvassák majd el újra és újra.

Hogy miért fogjátok imádni a Mancs őrjárat könyveket?

  • A karakterek szerethetőek és könnyű velük azonosulni
  • Minden történet izgalmas és kalandokkal teli
  • A történetek mindig pozitív üzeneteket tartalmaznak
  • Rengeteg a színes, magával ragadó illusztráció 
  • A könyvek serkentik a képzelőerőt és a kritikus gondolkodási készséget
  • Segíthetnek gyermekednek az olvasás elsajátításában
  • Megtanítják a gyerekeket az együttműködésre, a problémák közös megoldására.

Tökéletes választás minden olyan gyermek számára, aki szereti a Mancs őrjáratot. Ha olyan ajándékot keresel, amely hosszú távra szól, a Mancs őrjárat könyv tökéletes választás. Amellett, hogy garantáltan tetszeni fog a picinek, egyhamar nem fognak ráunni sem. Arra is jó esély van, hogy ez lesz az új kedvenc, amit minden elalváshoz kérnek majd!

Korosztály: 3-7 éves korig

A Mancs őrjárat könyvek egy egész tágas korcsoportnak ajánlhatók. Egyszerű nyelvezete miatt már kisóvodásoknak is olvashatsz belőlük, de tökéletes azoknak a gyerekeknek is, akik már most kezdenek önállóan olvasni. 

Az egyszerű történetek miatt a könyvek könnyen követhetők, az illusztrációk pedig segítenek lekötni a gyerekek figyelmét. Ezek a könyvek pozitív üzeneteket is tartalmaznak, amelyeket a gyerekek magukkal vihetnek az olvasás során, például a csapatmunka és a mások segítésének fontosságát.

Mancs őrjárat - képzelőerő

Arra is kiválóan alkalmasak, hogy beindítsák a kicsik képzelőerejét. Miközben a gyerekek olvassák a történeteket, képzeletük segítségével életre tudják hívni a jeleneteket a fejükben. És mivel a történetek gyakran tartalmaznak rejtvényeket vagy egyéb kihívásokat, amelyeket az olvasóknak meg kell oldaniuk, fontos problémamegoldó készségeket is fejlesztenek.

Akár most kezd olvasni a gyermeked, akár tőled hallgatja Ryder és társai kalandjait, a Mancs őrjárat könyvek biztosan nagy sikert aratnak majd! Szeretnivaló karaktereikkel, pozitív üzeneteikkel és szórakoztató történeteikkel ezek a könyvek több korosztály számára nagyszerű olvasmányt jelentenek.

A mi kedvenceink a sorozatból:

Mancs őrjárat – 5 perces kutyimesék

A Mancs Őrjárattal az élet csupa móka, kacagás, kaland és izgalom, barátság és csapatmunka.

Ebben a mesegyűjteményben földönkívüliek, dzsinnek, kincsek és mentőakciók várnak rád 8 történetben elmesélve.

Minden kaland felolvasható öt perc alatt, így a történetek esti mesének is tökéletesek.

Mancs őrjárat - 5 perces kutyimesék

Mancs őrjárat – A film

A Mancs őrjárat élete legnagyobb küldetésére készül: meg kell menteniük Kalandváros lakóit Humdinger polgármester ármánykodásától.

Chase azonban nem szívesen tér vissza a városba. Vajon le tudja győzni a félelmét, hogy segítsen a társainak?

Ismerd meg az első igazi egészestés mozifilm történetét! Mentésre felkészülni!

Mancs őrjárat - A film

Mancs őrjárat. Találj meg! Memóriajáték a kutyikkal.

Jól ismered a Mancs Őrjárat tagjait és
barátaikat?

Kiderül, ha játszol ezzel a memóriajátékkal! A foglalkoztató könyvben 64 memóriakártyát találsz kedvenc kutyijaid és társaik képeivel. 4 oldalt ki is színezhetsz, ráadásul a könyvből kivághatsz és összehajtogathatsz egy praktikus tároló dobozt, amibe a játék végén az összes kártyát elpakolhatod. De vigyázz, az olló éles! A vágáshoz kérd egy felnőtt segítségét!

Mancs Őrjárat - Találj meg!

Teljes kínálatunkat pedig az alábbi linken nézheted meg:

Mancs őrjárat könyvek

Szólj hozzá!

Hogy még egy gombóc fagyi is beleférjen

kedvezményes termékeink

Termék kosárhoz adva
termék - Ft
Gyerekkönyvek.Net